FOCIBAN GAZDAG ÉVZÁRÓ(K)

Tegnap tartottuk az utolsó edzéseinket az évben, ennek köszönhetően már csak az önfeledt focié volt a főszerep.

Na, de menjünk még egy napot vissza ugyanis a legkisebbeknek szerdán tért véget az év, már ami a focit illeti. Az U5-ös, U7-es és U9-es korosztály két óra focival búcsúztatta a 2018-as évet. Az egész évet nálunk töltő gyerekek szemre láthatóan sokat fejlődtek és ami a legfontosabb szeretik a focit és egyre többen vannak. Persze a szülők is készültek finom sütik is érkeztek, de ropogtatni valóból sem volt hiány.

Aztán jött a csütörtök és a “nagyok” is fociztak egy jót, de nem csak ők, hiszen az apukák és hozzátartozók is beállhattak. Az egész évre jellemző jókedv itt is jelen volt, aminek kifejezetten örülők, hogy sérülés nem történt. Ebben az évben ez a két, tehát az U11-es és az U13-as csapat vett részt a legtöbb edzésen, meccsen és kifejezetten örülök annak, hogy a foci ezeknek a gyerekeknek a szenvedélyükké is vált.

Ezúttal szeretném megköszönni a szülőknek az egész éves támogatást! A gyerekeknek azt a temérdek jókedvet amivel bearanyozzák egyesületünk mindennapjait! Az edzőknek meg az egész éves alázatos munkát!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánnunk mindenkinek!

A JÖVŐ NÁLUNK KEZDŐDIK!
#TBFOCISULI