FOCISULI FOCITÁBOR 2018 3. NAP

Izgi(land) volt a mai nap. Sok móka kacagás mellett, egy új edző és megcsillogtatta tudását, amit a gyerekek nagyon élveztek.

A nap szokásos reggelivel kezdődött a napunk, aztán egyből indultunk át a gyerekekkel a legalább 200 lépésre lévő Izgilandbe, ahol az önfeledt szórakozás vette kezdetét, trambulin, ugrálóvár, csocso, biliárd, csúszda, vonat és miegymás ami szórakoztató várta focista palántáinkat. Ám ahogy minden jónak ennek is vége szakadt pontosan 13.00-kor, mivel az ebéd eddigre már majdnem elhűlt, de hála a Tomatti Étterem Pizzériának, az ebéd meleg volt mikor a gyerekek elé került.
Délután pedig Viktor bácsi vezényletével tanutak a gyerekek új cseleket és a kapura lövés csínját-bínját, majd a végére maradt egy kis játék, majd pedig a jól megérdemelt uzsonna és az ilyenkor szokásos xbox parti.

További program:

Csütörtök:
Ez a napunk kicsit átalakult, reggel 10.30 kell kiérnünk az MTK Lantos Mihály Sporttelepre (Budapest, 1147, Csömöri út 25-27), ahol megnézzük az NBI-ben szereplő MTK edzését, remélhetőleg egy kis autogram gyűjtésre is lesz lehetőségük a srácoknak. Miután Torghelle Sándor, Kanta Józsi és Vass Ádám is köszöntötte a gyerekeket, megyünk megnézni a nem is olyan régen épült Új Hideguti Nándor Stadiont, melyen a hétvégén Magyarország egyik legpatinásabb rangadóját az Örökrangadót játszotta az MTK a Ferencvárosi TC-vel.

9.00 Érkezés és reggeli
9.30 Indulás
10.30 Édzéslátogatás
12:00 Stadionlátogatás és ebéd
15:00 Visszaérkezés és uzsonna

Péntek:
9.00 Érkezés
9.30 Reggeli
10.00 Edzés 1.
12.00 Ebéd
13:30 Edzés 2.
15:30 Táborzárás szülőkkel (Sütit, italt elfogadunk 😉 )

A JÖVŐ NÁLUNK KEZDŐDIK!
#tbfocisuli