Focisuli Focitábor 2018 2. nap

Második nap már keményen belecsaptunk a lecsóba, volt itt koordináció, ügyességi feladatok, biciklicsel, dekaverseny, fagyi és sok-sok foci.

A kezdés most sem volt másképp, csak ezúttal a kakaós csigát a meleg sajtos pogácsa váltotta fel. Reggeli utáni edzésen a kisebbek és a nagyobbak külön gyakoroltak, és játszottak különböző megkötések szerint többféle kapura. Aztán volt egy kis házi bajnokságunk, ami kiélezett meccseket, szép megoldásokat, nagy gólokat, hihetetlen gólpasszokat és sok fifikás cselt tartogatott.
Majd megjött az ebéd, amit jóízűen fogyasztottak a srácok, hisz valahogy pótolni kell az energiát. Majd az edzés előtt még Csabi bácsi is megérkezett egy adag finom fagyival, ami nagy sikert aratott.
De vissza a bizniszhez, hisz már el is kezdődött a nap második edzése, ahol főleg a párharcokon és a koordináción volt a hangsúly. A végére ugyan, úgy látszott elfogyott az erő, de a játék az teljesen más tartalékokat mozgat meg, ugyan a meccs végén volt aki örült és volt aki kevésbé, a kézfogások nem maradhattak el. A végére, pedig jött az uzsonna alma formájában. 

Összességében a gyerekek ma is odatették magukat, igaz ma már a fegyelemmel akadtak kisebb problémák, de melyik gyerek nem szered rosszalkodni.

Szerda:
9.00 Érkezés
9:15 Reggeli
9:30 Izgiland
13:00 Ebéd
14:30 Edzés
16:00 Uzsonna

Csütörtök:
Ez a napunk kicsit átalakult, reggel 10.30 kell kiérnünk az MTK Lantos Mihály Sporttelepre (Budapest, 1147, Csömöri út 25-27), ahol megnézzük az NBI-ben szereplő MTK edzését, remélhetőleg egy kis autogram gyűjtésre is lesz lehetőségük a srácoknak. Miután Torghelle Sándor, Kanta Józsi és Vass Ádám is köszöntötte a gyerekeket, megyünk megnézni a nem is olyan régen épült Új Hideguti Nándor Stadiont, melyen a hétvégén Magyarország egyik legpatinásabb rangadóját az Örökrangadót játszotta az MTK a Ferencvárosi TC-vel.

9.00 Érkezés és reggeli
9.30 Indulás
10.30 Édzéslátogatás
12:00 Stadionlátogatás és ebéd
15:00 Visszaérkezés és uzsonna

Péntek:
9.00 Érkezés
9.30 Reggeli
10.00 Edzés 1.
12.00 Ebéd
13:30 Edzés 2.
15:30 Táborzárás szülőkkel (Sütit, italt elfogadunk 😉 )

Napi mezbemutató:

A JÖVŐ NÁLUNK KEZDŐDIK!
#TBFOCISULI