Focisuli Focitábor 2018 5.nap

Utolsó napjához érkezett táborunk, előző kalandos nap után újra a pöttyös-labdáé volt a főszerep, de volt egy kis reakció idő fejlesztő gyakorlat, kis futás is a programban, hogy aztán egy kis nassolással zárjuk le ezt az izgalmas hetet. 

Reggeli után a srácok, már mentek is fel a pályára, hogy elfoglalják lőállásaikat és sortűz alá vegyék egymás kapuját. Utána a fiuk nagy bánatára háttérbe szorult a labda és különféle reakcióidő fejlesztő gyakorlatokkal, illetve versenyekkel tettük élvezetessé a bőrbogyó nélküli perceket. Ugyan nem kellett sokat nélkülözniük, mert a következő edzésrészben a cselező és kapura lövő tudományukat csillogtathatták és csiszolhatták kicsit, majd jött a jól megérdemelt játék.
A fáradt szervezetnek kell az energiapótlás elven az ebéddel folytattuk napunkat, ami a lehető legjobb időpontban érkezett. Délutánra nagyobb szünet volt betervezve, illetve már csak egy komolyabb egy órás játék várt az ifjúságra. Őszintén megvallva nem gondoltam volna, de az utolsó játékot annyira komolyan vette mindenki és olyan jól tették a dolgukat a pályán a gyerekek, hogy minden elismerést megérdemelnek.
Mint mindennek ennek a hétnek és ennek a tábornak is eljött a vége, ennek köszönhetően egy kis nassolással zártuk a tábort, igazán élvezetes tábor van a hátunk mögött most már, de elégedetten dőlhet hátra minden gyerek és felnőtt, hisz a srácok nagyon sokat dolgoztak, labdáztak, tanultak és fejlődtek a héten, ráadásul remélem sok pozitív élménnyel gazdagodtak.

Szeretném megköszönni elsősorban a szülőknek, hogy szakítottak időt a gyerekek utaztatására, másodsorban a gyerekeknek, hogy megalkuvást nem tűrve jöttek és foci iránti szeretetükkel bearanyozták a tábort, valamint szeretnék még egyszer köszönetet mondani a Panoráma Étteremnek a remek ellátásért, az Izgilandnek, hogy lehetőséget adtak egy kis játékos kikapcsolódásra, valamint az MTK Budapest labdarúgó csapatának, hogy bepillantást nyerhettünk a honi legmagasabb osztály kulisszái mögé.

További kellemes nyarat kívánunk mindenkinek, augusztus közepén jelentkezünk a 2018-19-es szezon edzés-időpontjaival és menetrendjével, úgyhogy érdemes követni minket!

A JÖVŐ NÁLUNK KEZDŐDIK!
#tbfocisuli