Fogyjon hamarosan


fogyjon hamarosan lehet lefogyni finoman ella

Fogyjon sikerrel? Egy új eszköz hamarosan ellenőrizheti, hogy a diéta valóban éget-e zsírt Szinte mindenki ismeri a diéták nyomorúságát: A mérleg makacsul az első hetekben marad a nem szeretett számon. Csinál-e egyáltalán valamit a gyötrelem?

Keresés a playeren

Sokan kérdezik maguktól ebben a szakaszban. Egy japán feltalálói csapat most kifejlesztett egy praktikus eszközt, amely erre válaszolhat: Megmutatja, hogy a zsír már éget-e a testben, vagy sem - a vizsgálati személy fogyjon hamarosan elemzésével.

A kis eszköz - 6,5x10x 2,5 centiméter - méri az aceton tartalmát a kilélegzett levegőben.

fogyjon hamarosan hogyan lehet lefogyni 50 férfi esetén

Ez az anyag nem idegen a fogyókúrázók többségétől: alapvető szerepet játszik például az Atkins-étrendben, amelyben valaki olyan állapotra törekszik, amelyben a lehető legtöbb aceton és rokon anyagok ürül. Valójában az aceton akkor jön létre, amikor a test lebontja a zsírsavakat, vagyis amikor a zsírt elégetik.

fogyjon hamarosan hogyan lehet eltávolítani az ajkak körüli zsírt

Ezért jó mutató arra, hogy a zsíranyagcsere teljes sebességgel fut-e vagy sem. Nagy eszközök, drága berendezések Az, hogy mennyi aceton keletkezik, emberenként eltér.

Egy új eszköz hamarosan ellenőrizheti, hogy a diéta valóban éget-e zsírt

A légzéssel kiválasztott mennyiség is olyan kicsi, hogy korábban csak komplex laboratóriumi eszközökkel lehetett mérni. Ugyanakkor ugyanez nem igazán alkalmas otthoni használatra, állítják a japán tudósok - túl drága és túl nehéz használni. Tehát, ha valaki valóban arra törekszik, hogy az aceton lélegzetmérését fogyjon hamarosan vagy edzésprogram figyelemmel kísérje, alternatívára van szükség.

A honlap fejlesztés alatt áll Fogyjon hamarosan.

A feltalálók pontosan ezt fejlesztették ki a praktikus légzéselemző készülékükkel. Belépő nyílása van a levegő számára, és három érzékelővel van felszerelve: egy nyomásérzékelővel és két félvezető gázérzékelővel, amelyek különbözőképpen reagálnak a különböző gázokra és illékony anyagokra.

Fogyjon hamarosan. Fogyjon velünk

Az egyik viszonylag specifikus az acetonra, míg a másik többek között a vizet, az etanolt és a nedvességet méri. A két érzékelő összehasonlítása lehetővé teszi az acetontartalom meglehetősen pontos meghatározását és a fogyjon hamarosan gáz által okozott interferencia kiszámítását - magyarázza a csapat. Ezután az értékeket - vezeték nélkül, Bluetooth-on vagy kábelen keresztül - elküldjük egy szokásos okostelefonra, amely néhány másodpercen belül megjelenítheti az eredményeket.

Összességében a mérés nem tart tovább 10 másodpercnél - jelentették be büszkén a kutatók.

  1. 53 éves, hogyan lehet lefogyni
  2. Ha úgy akarsz fogyni, hogy az izmaid megmaradjanak, akkor ezekről jó, ha tudsz player.
  3. Top 10 kiegészítő a fogyáshoz
  4. Fogyjon hamarosan, Szabálytalan időszak fogyni
  5. A cukor blokkolja a zsírégetést
  6. Fogyás 43 éves kornál

Első felhasználási hely: laboratórium Először laboratóriumban tesztelték prototípusuk funkcionalitását, szimulált légzési levegő és pontosan ismert acetonkoncentrációk felhasználásával. Ezután 17 önkéntest toboroztak egy kezdeti terepi tesztre.

3. rész: Miért hizok? Hiszen keveset eszem! (Titkos lakat zsírraktárunk kifelé vezető ajtaján...)

Mindegyik testtömeg-indexe meghaladta a es átlagértéket Japánban kortól és nemtől függően az emberek 26 körüli túlsúlyosak.

A fogyjon hamarosan három csoportot alkottak: az első az volt, hogy egyszerűen folytassák a szokásos életüket a kéthetes tanulmányi időszakban, veszít 10 testzsírt második az volt, hogy minden nap percig végezzenek könnyű sportot, a harmadik tagjai pedig egyénileg elkészített táplálkozási tervet is kaptak, jelentősen csökkentett kalóriabevitel mellett.

Reggel mindenkinek el kellett jönnie mérlegelni, meghatározni testzsír százalékát, mérleg segítségével is, és fújni. A levegőt egyszer betápláltuk az új készülékbe, egyszer pedig egy zacskóba, hogy később fogyjon hamarosan laboratóriumban fogyjon hamarosan elemezhessük.

Fontos dolgok

Pozitív eredmény a fejlesztők számára: a két mérés nem sokban különbözött egymástól, így a kis eszköz láthatóan valóban alkalmas a kilégzés acetontartalmának mérésére.

Nincs idő a piacra fogyjon hamarosan A többi eredmény is ígéretes volt: az első és a második csoportban a tesztalanyok gyakorlatilag nem fogyottak, testzsírszázalékuk szinte azonos maradt - és a kilégzési acetontartalmuk sem változott. A harmadik csoportban viszont az alanyok átlagosan alig két kilogramm zsírt vesztettek.

Ugyanakkor az acetonszintjük mérhetően emelkedett.

A kutatók következtetése: úgy tűnik, hogy a rendszer alkalmas otthoni tesztelésre, hogy a test valóban éget-e zsírt diétázás közben. A sport közben is tesztelhető, hogy a megfelelő terhelési tartományban edz-e, teszi hozzá a csapat - még akkor is, ha még nem tesztelte ezt az alkalmazási területet.

fogyjon hamarosan fogyás dohában

Kis érdeklődés az összes érdeklődő számára: A csapat fogyjon hamarosan nem kommentálta, hogy a kis segítő mikor jön az üzletekbe, és mibe kerül. A vállalat, amelynek a tudósok dolgoznak, az innovatív mobil megoldások piacra dobására szakosodott.