Fogyás bbg. Fogyni bbg. kiló volt, most félmaratont fut az egykori dundi lány | Diéta és Fitnesz


fogyás bbg

Farandula Magánélet Minél több alternatíva van a fogyásra, annál több lehetőség nyílik az "ideális test" elérésére. Ezért az ausztrál Kayla Itsines létrehozott egy edzést, amely mindössze 12 hét alatt figyelemre méltó eredményeket ígér.

fogyás bbg

A 23 éves korában a trénernek hatékony módszerével fogyás bbg felhívni a figyelmet a közösségi hálózatokra: Bikini Body Guide, amely egy étrendből áll, amelyet három körből álló program kísér, egyik a lábaknak, egy a karoknak és egy a hasnak.

Mindegyik kör négy gyakorlatból áll, amelyeket 7 percig meg kell ismételni.

fogyás bbg

Ezeket kétszer kell megismételni, összesen 28 percig 7 perc x 4 áramkör. Ezek végrehajtásához súlyokra és lemezekre is szükség van.

fogyás bbg

A 12 hetes program speciális étrendet is tartalmaz a vegetáriánusok számára. A gyakorlatokkal kapcsolatban magukban foglalják a fekvőtámaszokat, burpeeket, felüléseket és másokat.

fogyás bbg

Sikere kapcsán Kayla elmondta a Vogue Spain portálnak, hogy "programja olyan sok pozitív visszajelzést kapott, mert fogyás bbg eredmények olyan valódi nőktől származnak, akik képesek voltak fenntartani a következetes rutint".

Ezt több tucat nő bizonyította, akik megosztották fényképeiket az instagramon, megköszönve a fiatal nőnek az ötletet.