Fogyás fogászat, „Erényöv” a szájnak: bizarr fogyókúrás eszközt fejlesztettek ki


A BoingBoing által felfedezett eszköz nem más, mint egy, a felhasználó rágó fogaira — fogorvos által — felhelyezhető, mágneses zárszerkezet, amely csupán 2 milliméterre engedi kinyitni a szájat.

thermo xy zsírégető súlycsökkenés a kibocsátásokkal

Ez az egyetemen dolgozó fogorvos szakértők szerint nem akadályozza a légzést és a beszédet — ez utóbbiban azért picit kételkedünk — viszont kizárólag folyadék-alapú táplálkozást tesz lehetővé. Ave, szájzár! Az egyetem közleménye szerint a szájzár tesztjein részt vevő önkéntesek átlagosan 6,36 fogyás fogászat szabadultak meg két hét alatt, és erős motivációt éreztek a fogyókúra folytatására.

liliom melrose fogyás matt fogyhat

Paul Brunton professzor, az egyetem egészségtudományi karának kancellárhelyettese a fejlesztéssel kapcsolatban elmondta, hogy szerintük hatékony, olcsó és biztonságos eszközről van szó, amely segíthet az elhízással, túlsúllyal küzdő emberek egészségének megőrzésében. Kellemes rémálmokat!

jó módszer a zsírégetésre hogyan lehet elveszíteni a hasi zsírt garantáltan

Fotó: University of Otago Az eszközt fogorvos helyezi fel, azonban vészhelyzet esetén a felhasználó maga is kioldhatja a zárat, ilyenkor újra el kell menni a fogorvosi rendelőbe, hogy újból felhelyezzék a fogra a lakatot. Volt ennél rosszabb is A ketogén diéta sok mindenre jó, de fogyókúrázni nem érdemes vele A BoingBoing rámutatott, hogy bár tényleg olyan, mintha egy furcsa horrorfilmből szökött volna a DentalSlim, a XX.

Akkor ugyanis sebészi úton, egészen konkrétan összedrótozták az alanyok állkapcsát, hogy ne tudjanak egyszerre nagy falatokat venni a szájukba. Ez azonban fogyás fogászat bizonyult, fogyás fogászat hányás esetén fennállt a fulladás veszélye, a hosszú távú használat pedig különféle ínybetegségek kialakulásához vezetett, de megfigyeltek olyanokat is, akiknél akut pszichiátriai problémákat okozott a bedrótozás.

fogyás colombo 3 étkezés napi fogyás

Brunton szerint a mostani megoldás azért jó, mert elég egyszer felhelyezni a fogra a kis mágneszárakat, ezután pedig a páciens maga határozhatja meg, hogy mennyi ideig használja a szájzárat. Mi a magunk részéről azért inkább a sok mozgást és az egészséges étrendet választanánk.

Pár tipp az egészségesebb táplálkozáshoz:.

fogyókúra r 2 nap alatt távolítsa el a hasi zsírt