Gyömbértea fogyáshoz. Hatékony zsírégetés: így készítsd el a gyömbérteát a plusz kilók ellen - Fogyókúra | Femina


zsírégető kormány

Ezen túl a megfázás és a köhögés gyógyítója is. A közelmúltban a fogyókúrázók figyelmét is elnyerte, a maastricht-i egyetem kutatói felfedezték ugyanis, hogy a növény olyan koffeint tartalmaz, amely segíti a testsúly csökkentését.

fogyni gyors tapasztalat

A gyökérrel ízesítheti ételeit, vagy fogyaszthatja teaként is. Megfelelő étrenddel és elegendő testmozgással párosítva villámgyorsan megszabadulhat a felesleges kilóktól. Az ehető amfetaminnak is nevezett gyömbértea termogenezist okoz, és csökkenti az éhséget.

ital, amely éget a zsírt

Az ezt bizonyító kutatást a columbiai egyetemen gyömbértea fogyáshoz, eredményei azért fontosak, mert az éhség kordában tartása a fogyókúra elengedhetetlen része. A japán kutató, L. Han is bizonyította a gyömbértea fent említett tulajdonságait, patkányokon végzett kísérletét a Japán gyógyászati szaklapban publikálták ban.

Gyömbér rendelése Hogyan fogyjunk a gyömbér segítségével?

Számtalan kísérlet bizonyítja a gyömbér gyökér és a gyömbértea pozitív hatását a fogyókúrára, ám az embereken végzett kutatásokat még nem vitték véghez. Hogyan hasznosíthatja a gyömbérteát fogyókúrás célokkal?

Egy bögrényi gyömbértea csupán 10 kalória, ám mégis eltelíti gyomrát, csökkenti az éhséget. Frissen reszelt gyömbérgyökérből, vagy szárított gyömbérporból is elkészítheti.

alfa a5 zsírégető előtt és után

Elkészítése friss gyömbérgyökérből: gyömbérgyökér — 5 centis darab, meghámozva, finomra reszelve 2,5 dl víz gyömbértea fogyáshoz — ízlés szerint Elkészítése: Forralja fel a vizet, adja hozzá a reszelt gyömbért és hagyja 5 percig finoman forrni.

Szűrje le és szükség esetén ízesítse mézzel.

fogyás bmr tdee

Melegen fogyassza. Elkészítése gyömbérporból:.