Három korosztályban is versenyeztünk hétévégén

Egyesületünk vasárnap egy egésznapos tornán vett részt az edzéseink helyszínéül is szolgáló ARENA Törökbálint pályáin. Három korosztályban 27 gyereket mozgattunk meg.

A legkisebbek Olaj György edző irányítása alatt nagyon hasznos tapasztalatokkal térhettek haza és biztos vagyok benne, hogy nagyon sok kellemes élményt raktároztak el magukban.

Csapat: Újszászi Dávid, Kolos, Morán Andreas, Titusz, Boczkó Áron, Bogyó Gábor, Godó Gorán, Kusz Máté
Edző: Olaj György

Az U9-es korosztályban már reggel 8-tól elindult a labda és ugyan ez a korosztályunk még csak most ismerkedik a versenyzésnek azzal a fázisával amikor más csapatok ellen kell játszaniuk, ettől függetlenül büszkén jelentem megtették az első lépéseket, ha ezen az úton haladnak tovább sok boldog pillanatot fognak megélni együtt.

Csapat: Bogyó Lajos, Steiner Zsolt, Bayer Olivér, Erdősi Nathan, Huszár Levente, Pintér Kolos, Borán-Horváth Ákos, Windberg Ferenc.

A legnagyobbaknál már látszik az eddig elvégzett munka, Marosfi Richárd edző jó közösséget és igazi csapatot kovácsolt a játékosokból mióta együtt dolgoznak. Ha továbbra is keményen dolgoznak és megfogadják az edzőjük tanácsait akkor még nagyobb sikerekre lesznek képesek.

Csapat: Juhász Benjamin, Melicher Mátyás, Nagy Barnabás, Görbe Gergő, Mohácsi Milán, Bogyó Mihály, Csapó Benedek, Vajda Csaba, Lakatos Bende, Majoross Benedek, Miljanovic Milos, Zentai Gergő, Erdősi Nathan.
Edző: Marosfi Richá

A JÖVŐ NÁLUNK KEZDŐDIK!
#TBFOCISULI