Szakmai stáb

Szentkúti Ferenc

Szentkúti Ferenc

Elnök

Telefonszám: 06-20-269-6072
E-mail: focisuli@tbfocisuli.hu

Egyesületünk alapító tagja jelenlegi elnöke,  az U5-ös korosztály vezetőedzője. A Törökbálinti Torna Club korábbi labdarúgója és utánpótlás edzője. Feri bácsi, ahogy a gyerekek hívják, mondhatni a törökbálinti pályán született és élt, hiszen apukája “Kuti bácsi” és anyukája “Kuti néni ” nélkül régen nem kezdődhetett az akkori falunkban labdarúgó mérkőzés. Sok bajnoki mérkőzést lehúzott fekete fehérben, míg nem edzősködésre adta a fejét. Egyesületünk legrutinosabb szakembere, aki nem kisebb neves labdarúgóktól mint Mezey György, Kiss László, Both József és Géczi István kvartettől elsőként tanulta el az utánpótlás képzés alapjait.

Szentkúti Csaba

Szentkúti Csaba

Technikai vezető/Utánpótlás edző

Telefonszám: 06-20-597-0333
E-mail: focisuli@tbfocisuli.hu

Az U5-ös és az U7-es korosztály vezetőedzői posztja mellett az egyesület technikai vezetője is egyben. A sportszeretetét édesapjától és édesanyjától örökölte, akik mindketten versenyszerűen sportoltak Törökbálinton. A helyi labdarúgás utánpótlás csapatában játszott, majd fiatalon edzősködés mellett döntött. Sportszervezői végzettséget szerzett a TF-en, ezért egyesületünkben a szervezői feladatokat is szívesen elvállalja és ellátja.

Józsa Miklós

Józsa Miklós

kapusedző

Telefonszám: 06-70-386-0163

A korábbi élvonalbeli hálóőr, 1983-ban mutatkozott be a Ferencvárosban, ahol 169 tétmérkőzésen szerepelt. 1986 és 1991 között a zöld-fehérekkel két bajnoki ezüstöt és egy bronzérmet, valamint egy magyar kupa győzelmet szerzett. Az 1988/89-es idényben a legjobb ferencvárosi játékosnak járó Toldi-vándordíjjal jutalmazták teljesítményét. 13 éven keresztül volt az FTC felnőttcsapatának kapusedzője, 2008-ban pedig az MTK-nál dolgozott. Kiváló szakember, rengeteget tanulhatnak tőle fiatal kapusaink.

Bartalek Béla

Bartalek Béla

Utánpótlás Edző

Telefonszám: 06-20-801-1499

U7-es korosztályunk egyik vezetőedzője Béla bácsi. A régi törökbálinti labdarúgást képviseli, imádja a gyerekeket és ami fontos, hogy ez kölcsönös. Szintén a városunkban rúgta a bőrt fénykorában a legendás NBIII-as csapat utánpótlását biztosító ifjúsági csapatban. Stábunkban a rutint képviseli. “A pályán nem állunk, hanem futballozunk!”

Erdélyi-Sándor Áron

Erdélyi-Sándor Áron

Utánpótlás Edző

Telefonszám: 06-70-247-5801

Lassan 12 éve aktív részese a törökbálinti labdarúgó életnek. Játszott a TTC ifjúsági csapatában és felnőtt csapatában, majd pár év kihagyás után serdülő csapat edzőjeként tért vissza a klubhoz.
Negyedik évét kezdi meg ezúttal már U11-es edzőként.
“Célom, hogy a gyerekek élvezzék, szeressék a focit és tiszteljék az ellenfelet is. Próbálom úgy nevelni a gyerekeket valamint rámutatni arra, hogy a mérkőzés nem egy verseny, ahol muszáj győzni, hanem egy játék”

 

Vattamány Dávid

Vattamány Dávid

futsal edző

Telefonszám: 06-30-319-4946

3 évesen kezdte el a labdarúgást a budaörsi Liver FC csapatában. Végigjárva a ranglétrát 2003-ban a Budaörsi SC csapatába igazolt. Az ott eltöltött 8 év alatt egy U19-es NBII-es és NBIII-as bajnoki címet és egy U16-os bronzérmet nyert. 2013 nyarán igazolt Törökbálintra, azóta a csapat játékosa.
Korábban az NBI-es Aramis futsal csapatában játszott, jelenleg a felnőtt keretünk játékosa.