Szakmai stáb

Szentkúti Ferenc

Szentkúti Ferenc

Elnök

Telefonszám: 06-20-269-6072
E-mail: focisuli@tbfocisuli.hu

Egyesületünk alapító tagja jelenlegi elnöke,  az U5-ös korosztály vezetőedzője. A Törökbálinti Torna Club korábbi labdarúgója és utánpótlás edzője. Feri bácsi, ahogy a gyerekek hívják, mondhatni a törökbálinti pályán született és élt, hiszen apukája “Kuti bácsi” és anyukája “Kuti néni ” nélkül régen nem kezdődhetett az akkori falunkban labdarúgó mérkőzés. Sok bajnoki mérkőzést lehúzott fekete fehérben, míg nem edzősködésre adta a fejét. Egyesületünk legrutinosabb szakembere, aki nem kisebb neves labdarúgóktól mint Mezey György, Kiss László, Both József és Géczi István kvartettől elsőként tanulta el az utánpótlás képzés alapjait.

Szentkúti Csaba

Szentkúti Csaba

Technikai vezető/Utánpótlás edző

Telefonszám: 06-20-597-0333
E-mail: focisuli@tbfocisuli.hu

Az U5-ös és az U7-es korosztály vezetőedzői posztja mellett az egyesület technikai vezetője is egyben. A sportszeretetét édesapjától és édesanyjától örökölte, akik mindketten versenyszerűen sportoltak Törökbálinton. A helyi labdarúgás utánpótlás csapatában játszott, majd fiatalon edzősködés mellett döntött. Sportszervezői végzettséget szerzett a TF-en, ezért egyesületünkben a szervezői feladatokat is szívesen elvállalja és ellátja.

Bartalek Béla

Bartalek Béla

Utánpótlás Edző

Telefonszám: 06-20-801-1499

U7-es korosztályunk egyik vezetőedzője Béla bácsi. A régi törökbálinti labdarúgást képviseli, imádja a gyerekeket és ami fontos, hogy ez kölcsönös. Szintén a városunkban rúgta a bőrt fénykorában a legendás NBIII-as csapat utánpótlását biztosító ifjúsági csapatban. Stábunkban a rutint képviseli. “A pályán nem állunk, hanem futballozunk!”