Lcd fogyás


lcd fogyás

Kérdés Küldése Akció Leírása Kőkemény hasat, lcd fogyás popsit és formás combot szeretnél? A Lifetiltstore Magyarország 3. Egy életmódrendszer, diétákkal. Mindezt edzőtermi munka nélkül, az otthonodban, kényelmesen a kanapén ülve?

lcd fogyás

Akkor használj Te is AbTronic X2 lcd fogyás, amely most megváltoztathatja az életed, anélkül, hogy változtatnod kellene az életeden! Az AbTronic helyetted végzi el a gyakorlatokat! A forradalmian új eszköz kétcsatornás technológiával működik, amely egyszerre két különálló izomcsoportot mozgat meg.

lcd fogyás

Kényelmes viselni, ráadásul rengeteg időt takarítasz meg vele. Mindössze napi 10 perc használat elengedő a szexi alak elérése érdekében!

lcd fogyás

Az AbTronic X2 a test minden részét formásabbá, erősebbé és feszesebbé teszi. Nyolc különböző program közül választhatsz, és könnyedén beállíthatod a lcd fogyás kedvező erősségi szintet 10 szint.

Az öv hatékonysága az elektromos izomstimuláló részben, vagyis az EMS-ben rejlik, ugyanis 1 perc alatt legalább izom összehúzódást biztosít.

A nagy fogyás - Viki válaszol a kérdésekre - 1. rész

Így semmi mást nem kell tenned, csak helyezd fel az övet, és az LCD kijelző és a gombok segítségével állítsd be a kívánt programot és az erősségi szintet. Az EMS-t eredetileg gyógytornászok számára fejlesztették ki, lcd fogyás ezzel tudják lcd fogyás az izomsérülést szenvedett betegeik rehabilitációját.

lcd fogyás

Később a fitnesz ipar is elkezdte alkalmazni ezt a technológiát, hiszen hétszer hatásosabb a hagyományos gyakorlatoknál! Használat: Izomcsoportonként maximum 10 percig használd a lcd fogyás, napi egy-két alkalommal, úgy, lcd fogyás a két edzésciklus között pihenj legalább 4 órát.

A csomag a lcd lcd fogyás tartalmazza: 1 db AbTronic x2 kétcsatornás öv has és csipő formálására 1 db AbTronic kétcsatornás speciális mikroprocesszor 2x2 db stimulációs párna 1 db lcd fogyás karok és a lábak formálására lcd fogyás db táska Teréz krt.

lcd fogyás