Már csak egy kicsi hiányzik

Pótoltuk az elmaradt U13-as Bozsik fordulót

Törökbálinti Focisuli SE – Fogócska SE 0-0

Törökbálinti Focisuli SE – Tárnok Bolha 3-1
Gólszerzők: Komjáthi Kristóf, Csontos Krisztián, öngól

Törökbálinti Focisuli SE – Sóskút 1-1
Gólszerző: Csontos Krisztián

Keret: Horváth Milán, Csontos Krisztián, Darvas Máté, Elek Barnabás, Komjáthi Kristóf, Kósa Benedek, Dara Patrik, Toth Tamás, Szászi András

Vattamány Dávid: “Első meccsen törekedtünk arra hogy nálunk legyen többet a labda ez nagyrészt sikerült is és mezőnyfölényünk helyzetekben is megmutatkozott de sajnos kapu előtt elfogyott a tudományunk és a sok kihagyott helyzet egy 0:0-át eredményezett! A második mérkőzésünkön mint az elsőhöz hasonlóan a labdabirtoklásra törekedtünk és jobb helyzetkihasználásra! Sajnos a mérkőzés közepén gólt kaptunk de a csapat volt olyan erős és lendületes hogy először nem csak kiegyenlítettünk hanem a mérkőzést is sikerült megfordítanunk és győzelemmel hagytuk el a pályát! A harmadik mérkőzésünkön sajnos fejben és fizikálisan is láttam hogy játékosaim elfáradtak, rossz helyzetkihasználás és egy buta védelmi hiba miatt sajnos egy döntetlennel ért véget a mérkőzés!
Egy győzelem és két döntetlennel úgy érzem nem alkottunk rosszat és büszke vagyok játékosaimra de ha jobban koncentráltunk volna a kapu előtt akkor három győzelemmel is magunk mögött tudhattuk volna ezt a hétvégét!”